Impact creëren met krachtige storytelling en unieke experiences

Bij Studio Wervelstorm ligt de focus op het creëren van een positieve impact in de wereld. Wij geloven dat dit mogelijk is door middel van krachtige storytelling. Onze expertise ligt dan ook in het op unieke wijze vertellen van jouw verhaal aan jouw doelgroep. En daarmee bedoelen we verhalen die je écht raken, verhalen waar je in opgaat en die je niet meer loslaten. Dit doen we door middel van experience design, serious gaming en social design, waarmee we een echte beleving voor jouw doelgroep creëren. Zo brengen we jouw verhaal tot leven en maken we écht contact met jouw doelgroep. Of het nou om commerciële of maatschappelijke doeleinden gaat, bij ons ben je aan het juiste adres.

We werken altijd nauw samen met onze klanten, vanaf het eerste concept tot aan het eindresultaat. Want we willen dat ons product perfect past bij jouw organisatie en doelen. Al onze klanten en projecten zijn stuk voor stuk bijzonder, zoals T-Mobile, Into The Woods en De Gemeente Utrecht. Bij Studio Wervelstorm zijn we trots op wat we doen en hoe we het doen. We houden van vernieuwing, uitdaging en samenwerking. We willen altijd het beste halen uit elke uitdaging en onze klanten verrassen met originele ideeën. We zijn ervan overtuigd dat de kracht van goede storytelling en een interactieve ervaring écht impact kan maken.


Koffie?

Kunnen wij voor jou een escape room bouwen, je huisstijl en grafische vormgeving verzorgen of je sociale project tot leven brengen? Laten we kennismaken.

Bel Marleen via +31639062280 stuur een e-mail naar info@studiowervelstorm.nl.

 Studio Wervelstorm werkte met: