Hijs de vlag en verover het eiland met je piratenteam in escape room Eiland Draaikolk

Escape room / Fun experience

VOC escape – handelsmunten

 

Eiland Draaikolk

Het is 1602. Na een lange reis op zee heeft Piraat Blauwbaard een nieuw stuk land gevonden. Om dit te veroveren zijn echter nog een aantal taken te volbrengen en daarvoor schakelt hij jou en je medepiraten in! Jullie worden verdeeld in teams van maximaal 5 spelers. Het team dat als eerste de taken heeft voltooid, kan zijn vlag hijsen en zichzelf het land toe eigenen. Alle piratenteams strijden voor hetzelfde doel, dus er moet snel gehandeld worden! Durven jullie de uitdaging aan om deze missie binnen een uur te voltooien?

 

 

VOC escape – wie verovert als eerst zijn eiland?

 

VOC Escape

Het verhaal van VOC Escape is nagenoeg gelijk aan het verhaal van Eiland Draaikolk. In tegenstelling tot dit spel is deze versie echter ontwikkeld voor volwassenen. Omdat beide spellen geïnspireerd zijn op de zeemansverhalen van de Verenigde Oost-Indische Compagnie (VOC) zullen er gedurende het spel veel verwijzingen zijn naar deze Nederlandse handelsonderneming en de overzeese handel in specerijen. Kennis van of interesse in VOC is absoluut niet nodig, maar voor mensen die wél interesse hebben in de VOC, is dit spel een feest der herkenning.

 

 

Eiland Draaikolk – hoeveel zeemijlen?

 

 

 

Eiland Draaikolk en VOC Escape zijn beschikbaar voor groepen van 10 tot 20 mensen. Men speelt met twee tot vier teams in één ruimte. Beide spellen zijn door Studio Wervelstorm ontwikkeld voor en met Escape Room Get Out of Here in Utrecht. Het is mogelijk het spel in de Escaperoom zelf te spelen of op locatie te boeken.

 

Voor meer informatie en boekingen

Eiland Draaikolk – zeemonsters

 

Naar alle projecten