Operatie meedoen - Mercyships

escape room design

Mercy Ships – Operatie Meedoen

 

Mercy Ships – Escape room Operatie Meedoen

Mercy Ships helpt mensen over de hele wereld met medische hulp op ziekenhuisschepen. Voor deze organisatie ontwierp Studio Wervelstorm een flash escape room, genaamd ‘Operatie Meedoen’. De escape room stond op Festival de Opwekking, waar festivalbezoekers in de huid kropen van een Mercy Ships operatieteam.

Operatie Meedoen

Met Operatie Meedoen nemen spelers een kijkje in de wereld van Mercy Ships. Als operatieteam zoeken ze naar de volgende patiënt. Wie is de volgende die geholpen mag worden? Ze hebben haast, want de chirurg is onderweg en zijn tijd is kostbaar. Lukt het ze om het juiste document te vinden, voordat hij binnen komt lopen?

 

Over Mercy Ships

Mercy Ships heeft een droom: medische zorg voor ieder mens. Met ziekenhuisschepen, bemand met vrijwilligers helpen ze de armste landen van de wereld. Met hun medische operaties en ontwikkelingsprojecten heeft de organisatie inmiddels al meer dan 2 miljoen mensen in ontwikkelingslanden geholpen. En elke dag, met elke operatie en elke patiënt, brengen ze hun droom steeds meer in vervulling.

Mercy Ships: Medische zorg voor ieder mens

Wanneer spelers de juiste hoeveelheid houten cijfers op de juiste plek hebben gelegd en de juiste kabel hebben aangesloten in het stopcontact, ontstaat er in de schaduw van het kunstwerk een gezicht. Het gezicht van het meisje Niah, de volgende patiënt die geholpen mag worden.